Over ons

“Wij ondersteunen zorgverleners bij het verbeteren van hun dienstverlening door het verschaffen van inzichten uit data op een toegewijde en betrokken manier.”

Devise bestaat uit een enthousiast team en vindt zijn oorsprong in de spoedzorg en data-analyse. Met passie voor technologie én de zorg willen wij een waardevolle bijdrage aan de spoedzorg leveren.

Renco
Porton

Co-founder

Tom
Berger

Co-founder

Peter
van den Berg

Software Architect

Frans
Manders
Student Data Scientist
Diane
Westerveld

Marketing- en Contentmanager

Marjolein
Zwerver

Jr. Software Engineer

Felix
Elbers

Jr. Data Analist

Kernwaarden

Wat drijft ons

De kern van wat wij doen richt zich op een markt die zich direct bezig houdt met het welzijn van onze maatschappij. Wij ondersteunen hen die levens redden met inzichten die verkregen zijn door onze oplossingen.

Wij stoppen veel tijd en aandacht in onze aangeboden oplossingen. Door onze expertise bieden wij oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wij zijn betrokken bij onze cliënten en hechten veel waarde aan de ondersteuning en begeleiding van onze cliënten.

Wij richten onze oplossingen in naar de behoefte van onze cliënten. Vooraf staat niet vast hoe project gaat verlopen of waar de prioriteiten voor verandering liggen. Hier spelen wij op in. We denken en bewegen mee met onze cliënten.

Wil je ons team versterken?