Coronavirus: slim omgaan met verhoogd risico op dienstuitval

Devise biedt tijdelijk kosteloos ondersteuning voor RAV's

Zoals iedereen merkt grijpt het coronavirus om zich heen en wordt de impact hiervan steeds groter. Een belangrijke rol is hiervoor weggelegd voor de zorgsector in Nederland. Devise werkt elke dag samen met spoedzorgorganisaties, en begrijpt dat op deze groep de komende tijd een groot beroep zal worden gedaan om deze crisis het hoofd te bieden.

Corona kan zorgen voor een grote druk op spoedzorgorganisaties. Omdat de beschikbaarheid van personeel ook minder wordt in geval van besmette medewerkers wordt deze druk dubbel zo groot. 

Wanneer de beschikbaarheid van personeel onvoldoende is, dan moet je als organisatie maatregelen nemen om de best mogelijke dienstverlening te kunnen blijven bieden. Wanneer minder ambulances ingezet kunnen worden wil je bijvoorbeeld weten welke ambulances dit moeten zijn. De omgeving waarin de spoedzorg opereert is complex en daarom is het lastig om deze vraagstukken op voorhand te beantwoorden.

Animatie ter illustratie - gebaseerd op fictieve data

Devise gelooft in de kracht van data voor een betere spoedzorg. Daarom zetten wij data om naar betrouwbare en begrijpelijke inzichten, zodat spoedzorgorganisaties betere beslissingen kunnen maken. Gezien de huidige situatie is de kans groot dat ambulancediensten te maken krijgen met minder inzetbare ambulances door een hogere vraag en hogere uitval van zorgmedewerkers. Wij bieden de komende weken kosteloos onze ondersteuning aan voor ambulancediensten onder druk, die hulp nodig hebben om te bepalen welke uitval van diensten de minste impact zal hebben op de algehele prestaties.

 

Met onze simulatie software kunnen wij bijvoorbeeld voorspellen hoe en waar afschaling van ambulance inzet het minst effect heeft op de dienstverlening. Deze inzichten kunnen RAV’s gebruiken in aanvulling op hun crisisplan, mocht dit nodig zijn.

Kunnen we jouw RAV hiermee kosteloos helpen? Laat het ons weten via onderstaande knop. Wij zullen dan contact opnemen om vervolgstappen te bespreken. Wij hopen op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen aan jullie dienstverlening in deze onzekere tijd.

link_arrow_white Neem contact op

Neem contact op met Devise

Devise Analytics B.V.
Europalaan 100
3526 KS Utrecht
+31 85 060 6044
info@devise.nl

Devise Analytics B.V.
Europalaan 100
3526 KS Utrecht
+31 85 060 6044
info@devise.nl

© 2023 Devise Analytics — DisclaimerPrivacyverklaring — Algemene voorwaarden NL | EN — Powered by Posit® and Shiny®

Scroll to top